View Cart   
 
 

Kies vandaag and werk naar morgen

Weten, Willen, Werken, resulteert in Welzijn.
Dat wil ik voor mij, voor jou, voor hem
voor haar, ja, voor ons allemaal!
Laten wij daarom ervoor gaan!
Geïnspireerd door: Het Kinderboekenfestival 2011 - 2013

Surinaams boek Kies vandaag and Werk naar morgen

In deze uitgave wil ik de jeugd bewust maken over de mogelijkheden die ze hebben bij de keuze vaneen beroep en de werkzaamheden die deze omvatten. In ontwikkelde landen, is er een grote specialisatie. In ontwikkelingslanden als Suriname wordt verwacht dat een persoon een scala van werkzaamheden kan doen, die wel of geen verband houden met zijn beroep. Zowel mannen als vrouwen kunnen de beroepen uitoefenen, doe daarom hard je best. Leer zoveel als mogelijk, door te kijken, te luisteren en zelf te doen, s
ucces!

Om een aanvang te maken met het aanleren van de vreemde talen die in onze regio gesproken worden is er een vertaling in het Engels en Spaans van de beroepen. Ik hoop dat ik met deze uitgave een bijdrage mag leveren aan de motivatie van onze jeugd om te kiezen voor een beroep dat ze hun leven lang gelukkig zal maken.


De samensteller hoopt dat ze aan de verwachtingen van veel jongeren tegemoet is gekomen met deze uitgave. Als onderwijs- gevende stelt ze vaak de vraag aan haar studenten over hun beroeps keuze. Echter blijft het antwoord vaak uit, omdat ze het zo moeilijk vinden te kiezen. De arbeidsmarkt heeft zoveel te bieden, vandaar dat ze wat onzeker zijn. Ze hoopt dat ze op haar manier een bijdrage heeft geleverd tot het inspireren van veel jongeren bij de keuze van een beroep. Ook hoopt ze reacties te ontvangen.


 

More...
Order Now!
Kies vandaag and werk naar morgen

List Price: $11.99
Price: $10.95

QuickLinks
Knowledge center | Documentaires | Muziek | Blogspot | Links | Policies | Sitemap | RSS Print this page
@Copyright 2013, Nowilia Tawjoeram Sabajo. Powered by Suriname Website Design Studio